top of page

Voor wie?

Voor wie is een videoverhaal leuk?

Een videoverhaal is voor mensen die hun herinneringen tot leven willen laten komen. Het wordt gemaakt op basis van een interview gecombineerd met foto's en muziek. Ik kan ook een mooi videoverhaal maken met alleen foto's en videobeelden die worden aangeleverd.

 

Werkjubileum

5 jaar, 12,5 jaar of 25 jaar in dienst? Een mijlpaal die niet iedereen zomaar bereikt.  Of neemt een collega afscheid? Een mooi moment om daar bij stil te staan. Een jubileumfilm is een uniek cadeau voor de jubilaris waarbij collega's en klanten aan het woord komen.

 

Levensverhaal

Ouderen

Ouderen die hun levensverhaal willen vastleggen. Zodat ze altijd op een persoonlijke wijze herinnerd kunnen worden.

Ernstig zieken

Ernstig zieken die iets willen vertellen over hun leven en zo zelf bepalen wat zij als ‘beeld’ achterlaten voor hun (klein)kinderen.

Bijzonder moment

Sarah of Abraham

Deze mijlpaal is een mooi moment om een film te maken over de eerste 50 jaar van zijn/haar leven. Maar dit kan natuurlijk ook een ander bijzondere mijlpaal zijn.

Sweet 16 Hoe leuk is het om tijdens het Sweet 16 feest een film te kunnen tonen van de eerste 16 jaar van het leven van je kind/kleinkind.

Huwelijksjubileum

Er zijn vast genoeg gebeurtenissen gepasseerd om een film te maken van de jaren die jullie getrouwd zijn.

Uitvaart

Tijdens een uitvaart wordt steeds vaker een samenvatting van foto's getoond van de overledene. Het geeft alle aanwezigen een mooi en persoonlijk overzicht. Deze samenvatting kan bestaan uit foto's, maar ook video-fragmenten.

Special

Bijzondere sport of hobby  

Een samenvatting van de hoogtepunten van je sport of hobby die je kunt delen met anderen.

153011771.jpg
868165758.jpg
854449766.jpg
467424083.jpg
17-01 NJJK Thomas_KJM2811_20170128_12211
Wil je ook een film van je leven of net even anders?
bottom of page