top of page

Werkwijze en kosten

Werkwijze

Iedere film is maatwerk en aangepast aan de persoonlijke situatie en het foto/videomateriaal dat beschikbaar is. Of je pas 16 bent, al een heel leven achter de rug hebt of een jubilaris op je werk wilt verrassen. Een kennismakingsgesprek is daarom heel belangrijk. De video wordt een stuk leuker als er ook foto's getoond kunnen worden.

  • Eerst kom ik langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek krijg je vast inspiratie voor onderwerpen waar je over wilt gaan praten. Bij een jubileumfilm kan dit eerste gesprek ook telefonisch worden gedaan. Er wordt o.a. bepaald welke collega’s (en klanten) iets gaan vertellen over hun collega.

  • Bij het tweede bezoek wordt de video-opname gemaakt. Dit duurt ongeveer 2 uur.

  • Je mag max. 30 foto’s aanleveren die ik verwerk in de video (liefst digitaal); Tegen meerkosten kunnen meerdere foto’s worden verwerkt.

  • Na montage wordt jouw videoverhaal als digitaal bestand op usb stick aangeleverd. Tegen meerprijs kan het in een geschenkdoos worden verpakt.

Maatwerk

Iedere film is maatwerk. Tijdens de montage van video en eventuele foto’s schaaf ik net zo lang totdat de videofilm de vorm heeft die voor mijn gevoel klopt. Net zoals bij een kunstwerk. Dit betekent dat er bij een basis film geen correctieronde zal zijn.

  

Giftcard

Hoe leuk is het om een dierbaar familielid een videoverhaal cadeau te geven. Leuk voor haar/hem, maar ook leuk voor jezelf om te zien hoe persoonlijke herinneringen zijn vast gelegd.

Kosten

Het is prettig om van te voren te weten waar je aan toe bent. Daarom hanteer ik een basistarief van €450 voor een film van max 10 minuten (incl. kennismakings-gesprek, filmopnames van max 2 uur, 30 foto's, teksten en geluid). De film wordt digitaal aangeleverd.

Het is mogelijk om jouw film uit te breiden met extra foto's, videobeelden of extra filmopnames op locatie (bijvoorbeeld relatie van het werk, ouderlijk huis of sportclub). De usb stick kan worden aangeleverd in geschenkdoos. Je bepaalt dus zelf hoe hoog de rekening wordt.

Ik maak graag een persoonlijke offerte.

15 extra foto's verwerken in de film                                                €30

Cadeauverpakking voor usb-stick                                                   €15

Extra interview van relatie of familielid (per persoon)              va  €95

Reiskosten: binnen regio Rotterdam, Den Haag                         gratis

regio Utrecht, Amsterdam, Breda €35,

overig Nederland (excl Waddeneilanden)  €75

Vanaf

€450

Schermafbeelding 2019-02-13 om 12.11.53.
MV doosje, usb stick  .JPG
Wil je ook een film van je leven of net even anders?
bottom of page